Suomen lattiakeskus

Yritys

yritys.jpg

Uudenmaan PR-Lattiat Oy ja Suomen Lattiakeskus Oy ovat yhdessä lattianpäällystyksen ja laatoituksen osaava voimakaksikko, joka palvelee asiakkaita ympäri Suomea. Toimipisteemme sijaitsee Klaukkalassa ja urakointimme on keskittynyt palvelemaan ennen kaikkea pääkaupunkiseudun rakentajia ja korjaajia. Laattoja, kylpyhuonekalusteita toimitamme, sekä urheilupäällysteitä myös asennamme kaikkialle Suomeen

Uudenmaan PR-Lattiat Oy

Korkeatasoista lattianpäällysteurakointia, toiminta-alueena koko Suomi. Lisäksi tuomme maahan mm. Kraiburg Sportec korkelaatuiset päällysteet kuntosaleihin / jäähalleihin / eri urheilulajeihin niin sisä- kuin ulkokäytöön. Laattoja ja kylpyhuonekalusteita useasta eurooppalaisesta tehtaasta. Lisätietoa saat tuotteet sivultamme.

Suomen Lattiakeskus Oy

Tarjoamme pääkaupunkiseudulla ja sen ympäryskunnissa kaikentyyppisiä laatoitustöitä. Pitkä kokemus on kartuttanut asiakkaiden ja heidän tarpeittensa tuntemusta. Sen ansiosta voimme nyt tarjota asiakkaillemme turvallisuutta, mukavuutta ja kustannustietoista urakointia. Aikataulut pitävät ja työn laatu pysyy tinkimättömän korkeana. Otamme kokonaisvastuun käyttämistämme materiaaleista sekä työn kaikista vaiheista, myös pohja- ja vesieristystöistä.

Teemme urakointia kaikenlaisiin tiloihin: julkisiin rakennuksiin ja asuinrakennuksiin, sisä- ja ulkopintoihin, uimahalleihin, kylpylöihin, pesutiloihin, auloihin, urheilutiloihin jne.

Kuhunkin työhön valitaan asiakkaan toiveiden ja työkohteen vaatimusten mukaisesti parhaat materiaalit – erityyppiset laatat, mattopäällysteet, parketit tai joku muu vaihtoehto. Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme yhteistyössä materiaalitoimittajiemme kanssa, jotta asentajamme hallitsevat varmasti kaikki työssä tarvittavat välineet ja aineet sekä markkinoiden uusimmat kiinnitysaineet, vesieristysaineet ja vesieristysjärjestelmät.

Uudenmaan PR-Lattiat Oy

Perustettu 1987
Toimialat:

  • maahantuonti
  • lattianpäällystysurakointi

Suomen Lattiakeskus Oy

Perustettu 1990
Toimialat:

  • lattianpäällystysurakointi
  • laatoitusurakointi

Yritykselle myönnetty Rakentamisen Laatu ry:n pätevyystodistus vedeneristys-, laatoitus- ja lattianpäällystystöihin.