Suomen lattiakeskus

Palvelut

palvelut.jpg

Onnistunut lattia - sovituin kustannuksin, sovitussa aikataulussa

Tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoista asennus- ja urakointipalvelua. Asiakkaamme ovat tottuneet saamaan meiltä palvelua, johon voi luottaa. Projekti etenee sujuvasti ja lopputulos on onnistunut. Haluamme tehdä asiakkaillemme hyviä ratkaisuja – työtä jonka tinkimätön laatu näkyy vielä vuosien jälkeen.

Teemme kokonaisurakointia ja osaurakoita, työkohteen ja tarpeen mukaan. Palveluumme kuuluvat lattia- ja seinäpinnat. Tuomme maahan ja asennamme myös erikoislattioita, kuten urheilupäällysteitä ja nivellattioita.

Oikea materiaali oikeaan paikkaan.
Edustamme laadukkaita lattiamateriaaleja sekä liimaus- ja kiinnitysmateriaaleja, joista osaa tuomme itse maahan. Annamme mielellämme opastusta materiaalivalinnoissa ja asennuksessa. Kokemuksen tuoman asiantuntemukseen on turvallista luottaa myös vaativissa suunnitteluratkaisuissa.

Maanlaajuinen palvelu.
Palvelemme asiakkaitamme eri puolilla Suomea laajan palvelutarjotamme kautta. Laatoitusurakoinnit kaikkialla maassa ja lattiapäällystykset pääkaupunkiseudun ulkopuolella hoitaa Suomen Lattiakeskus Oy. Lattiapäällysteurakoinnin pääkaupunkiseudulla ja materiaalien maahantuonnin hoitaa Uudenmaan PR-lattiat Oy.

Me neuvomme ja opastamme mielellämme!

Ota yhteyttä!