Suomen lattiakeskus

Lattiapäällysteet

Uudenmaan PR-lattiat Oy on jo vuosien ajan erikoistunut myös erikoislattioiden, erityisesti urheilulattioiden toimittamiseen ja asentamiseen.

Nykyaikaisten urheilutilojen ja –hallien täytyy olla monikäyttöisiä. Aluslattioiden ja päällysteidenkin täytyy siis soveltua monille urheilulajeille. Ja luonnollisesti lattioiden täytyy olla kaiken kestäviä ja kätevän helppohoitoisia.

Tuomme maahan ja toimitamme myös asennettuina seuraavia lattiajärjestelmiä:

KRAIBURG SPORTEC PÄÄLLYSTEET
Kraiburg korkeatasoiset päällysteet kuntosaleihin / jäähalleihin / eri urheilulajeihin niin sisä- kuin ulkokäytöön.
Oli kyse sitten vaativasta ammatti tai harrasteurheilusta, niin Kraiburg tarjoaa kaikkeen urheiluun kulutusta kestävät korkeatasoiset päällysteet

Esitteet:

GERFLOR-TARAFLEX
Urheilulattiat ja urheilupäällysteet

Näitä oman alansa huipputuotteita on asennettu jo tuhansiin kouluihin, urheiluhalleihin ja monitoimihalleihin. Kansainväliset lajiliitot kaikkialla maailmassa ovat hyväksyneet Gerflor-Taraflex-päällysteet kenttien pelialustoiksi. Vuodesta 1976 ne ovat olleet mukana myös kaikissa olympialaisissa.

Lue lisää

BJ-JOINTING SYSTEM
Siirrettävät lattiat urheilu- ja monitoimihalleihin

Monipuolinen vaihtoehto urheilutilojen aluslattiaksi soveltuu esimerkiksi jalkapallohalleihin, monitoimihalleihin ja jäähalleihin. Lattia moudostuu käännettävistä levyistä, joiden toinen pinta on sileä ja soveltuu mainiosti esimerkiksi tanssin ja pelien alustaksi. Levyn toinen puoli taas on liukuestepintainen, joten se sopii hyvin esimerkiksi messualustaksi. Lattia on helppo asentaa ja helppo purkaa.

NIVELL SYSTEM
Alipainetuuletettu kaksoislattiajärjestelmä

Tuulettuva kaksoislattiajärjestelmä on rakennettu säädettävien polypropeeniruuvien ja määrämittaisten koolinkien varaan. Patentoitu järjestelmä on saanut Ruotsissa SITAC-tyyppihyväksynnän.

Lattian edut:
- alipainetuulettuvuus; järjestelmä soveltuu siis hyvin myös kosteusongelmaisille lattioille
- äänieristys; Nivell System on tyyppihyväksytty akustiikkalattia
- lattia voidaan asentaa myös epätasaisille alustoille
- LVS-asennukset on helppo tehdä lattiarakenteen alle

feature8.jpgfeature8_8.jpg