Suomen lattiakeskus

Urheilulattiat

Uudenmaan PR-lattiat Oy on jo vuosien ajan erikoistunut myös erikoislattioiden, erityisesti urheilulattioiden toimittamiseen ja asentamiseen.

Nykyaikaisten urheilutilojen ja –hallien täytyy olla monikäyttöisiä. Aluslattioiden ja päällysteidenkin täytyy siis soveltua monille urheilulajeille. Ja luonnollisesti lattioiden täytyy olla kaiken kestäviä ja kätevän helppohoitoisia.
Tuomme maahan ja toimitamme myös asennettuina seuraavia lattiajärjestelmiä:

TARAFLEX - Urheilulattiat ja urheilupäällysteet

Näitä oman alansa huipputuotteita on asennettu jo tuhansiin kouluihin, urheiluhalleihin ja monitoimihalleihin. Kansainväliset lajiliitot kaikkialla maailmassa ovat hyväksyneet Taraflex-päällysteet kenttien pelialustoiksi. Vuodesta 1976 ne ovat olleet mukana myös kaikissa olympialaisissa.

Taraflex™ on kilpailukykyisin tuote markkinoilla. Käyttömukavuus ja turvallisuus ovat tärkeimmät asiat kun uutta lattiaa suunnitellaan.

IHF:n ja FIVB:n suostumuksella Gerflor on toimittanut kentät käsipalloon ja lentopalloon viime olympialaisiin Lontooseen 2012. Taraflex™ on tunnetuin urheilulattiapäällyste maailmalla. Taraflex on valittu 10 peräkkäisiin olympialaisiin Montrealista Lontooseen 2012 sisäliikuntalajeihin kuten käsipallo, lentopallo, sulkapallo, pöytätennis ja istumalentopallo.

Gerflor on sitoutunut jatkuvaan kestävään kehitykseen; sisällyttäen lattian suorituskyvyn ja ominaisuudet. Valitse Taraflex™, se antaa laatua pitkäksi aikaa!

lataa esite rakennekuva

SPORT COURT - Pelialustat ulkokäyttöön

Sport Court -urheilualustat ulkokäyttöön jotka soveltuvat kaikkiin palloilulajeihin ja urheiluun. Pakkasen kestävä urheilualusta ei vaadi alustan poistamista talveksi. Pelialustoilla on ulkopeleihin eri urheiluliittojen hyväksynnät.

lataa esite

KRAIBURG SPORTEC - Päällysteet

Kraiburg korkeatasoiset päällysteet kuntosaleihin / jäähalleihin / eri urheilulajeihin niin sisä- kuin ulkokäytöön.
Oli kyse sitten vaativasta ammatti tai harrasteurheilusta, niin Kraiburg tarjoaa kaikkeen urheiluun kulutusta kestävät korkeatasoiset päällysteet

Esitteet:

FOR FITNESS-CENTERS AND WEIGHT-LIFTING AREAS

FOR MULTI-PURPOSE, GROUP AND INDIVIDUAL SPORTS AREAS

BJ-JOINTING SYSTEM - Siirrettävät lattiat urheilu- ja monitoimihalleihin

Monipuolinen vaihtoehto urheilutilojen aluslattiaksi soveltuu esimerkiksi jalkapallohalleihin, monitoimihalleihin ja jäähalleihin. Lattia moudostuu käännettävistä levyistä, joiden toinen pinta on sileä ja soveltuu mainiosti esimerkiksi tanssin ja pelien alustaksi. Levyn toinen puoli taas on liukuestepintainen, joten se sopii hyvin esimerkiksi messualustaksi. Lattia on helppo asentaa ja helppo purkaa.

NIVELL SYSTEM - Alipainetuuletettu kaksoislattiajärjestelmä

Tuulettuva kaksoislattiajärjestelmä on rakennettu säädettävien polypropeeniruuvien ja määrämittaisten koolinkien varaan. Patentoitu järjestelmä on saanut Ruotsissa SITAC-tyyppihyväksynnän.

Lattian edut:
alipainetuulettuvuus; järjestelmä soveltuu siis hyvin myös kosteusongelmaisille lattioille äänieristys; Nivell System on tyyppihyväksytty akustiikkalattia lattia voidaan asentaa myös epätasaisille alustoille LVS-asennukset on helppo tehdä lattiarakenteen alle

Ota yhteyttä!